6 medalii la Cupa României la Orientare pentru juniorii de la CS Babarunca Săcele

0
200

Weekendul trecut a avut loc la Baia Sprie Cupa României la Orientare (două etape cumultate, Medi Distanță și Lungă Distanță). La competiție au participat peste 300 de sportivi de toate vârstele, Orientarea în alergare fiind un sport în care există categorii de concurs de la 10 până la 70 de ani.

Sportivii de la CS Babarunca Săcele au câștigat 9 medalii, 6 dintre ele fiind ale juniorilor. Astfel locul 1 au obținut Magda Mîrzac – F10, Sonia Stupu-F12, Iulia Stupu-F16, Gabriel Mahu M35, Cornelia Borș-F55, locul 2 Ana Brânduș – F12, Ioan Iacob – M16 și Petru Stupu – M45, iar locul 3 Vlad Percec – M14.

La categoria Elite, concursul a fost câștigat de doi sportivi care locuiesc și se antrenează la Brașov, Ionuț Zincă (de la CS Alba-Iulia) și Andra Anghel (Univesitatea Craiova).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Articolul precedentPlecare cu scandal de la echipa de handbal feminin Corona Brașov! „Nu am fost lăsată să îmi fac treaba!”
Articolul următorPeste 180 de participanți la a treia ediție a Concursului Kids Talent 2021 – patinaj viteză pe role

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here