Echipajul Ionuţ Zăbavă – Andrei Toderaş va lua startul la „Raliul Perla Harghitei” 2021

0
234

Dupa ce si-au arhivat experienta fericita de la etapa brasoveana (prima de altfel pentru ei in aceasta formula), Ionut si Andrei au pregatit cu entuziasm, dar si cu multa atentie participarea lor la etapa ce urmeaza a fi gazduita de Odorheiul Secuiesc.

Oras linistit de provincie, in care timpul se bucura ca nu-l fugareste nimeni in intersectii aglomerate, resedinta judetului Harghita devine un vulcan care erupe in timpul raliului, inrosind indicatorul de adrelina al localnicilor, de altfel recunoscuti pentru pasiunea fata de motorsport.

Daca pentru Ionut Zabava probele de la Harghita nu mai au mari secrete de dezvaluit, pentru Andrei Toderas sunt o reala provocare, el descoperindu-le doar ca spectator, in perioada in care aspira sa fie intr-o masina de curse.

Cert este ca cei doi se vor stradui sa termine cat mai sus in clasamentul Clasei Nat. 12, in conditiile unei participari importante, nu doar ca numar de echipaje, ci si ca valoare a acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Articolul precedentCorona Wolves Brașov este campioana României!!!
Articolul următorLupta pentru promovarea în Liga a 2-a începe astăzi! Avancronicile partidelor susținute de SR Brașov și Corona! (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here