Corona Brașov va susține, mâine, meciul decisiv pentru promovarea în liga a doua! Călin Moldovan: „Avem o mare dorință de a readuce Brașovul în prim-planul fotbalului românesc”

0
515

Corona Brașov va întâlni, mâine, de la ora 13.00, pe Stadionul Tineretului, în finala barajului pentru promovarea în liga a doua, pe ACS Vedița Colonești, meciul fiind transmis, în direct, de DigiSport 1. Tribunele vor fi deschise pentru spectatori în limita unei capacități de 25% din totalul locurilor disponibile.

În tur, Corona Brașov s-a impus cu 2-1.

Ne așteaptă sâmbătă un meci extrem de important. Sperăm să fie ultimul pas spre promovarea în liga a doua. Chiar dacă avem un avantaj, calificarea încă se joacă. Încă nu este absolut nimic decis. Ne-am pregătit bine în această săptămână. Avem încredere mare de tot în noi. Avem entuziasm și o foame foarte mare de a face performanță și de a duce Brașovul în liga a doua. Vom face absolut tot ceea ce depinde de noi pentru ca la finalul jocului să avem motive de bucurie„, a declarat antrenorul Coronei, Călin Moldovan, care nu se va putea pe fundașii centrali Cîrstian (accidentat) și Burlacu (suspendat).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Articolul precedentProiect pentru revigorarea voleiului brașovean!
Articolul următorCorona aduce Brașovul în Liga 2!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here