Joc bun al Coronei în amicalul cu SCM Gloria Buzău

0
37

În această pauză competițională, Corona Brașov continuă să se pregătească pentru etapele care vor urma și a întâlnit iei, într-un joc amical, o echipă de primă Ligă: SCM Gloria Buzău.

Desfășurat în deplasare, meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor final 33-28. Echipa din Buzău, aflată în acest moment pe locul 2 în Liga Națională, a avut de înfruntat o echipă tânără, ambițioasă – echipa Brașovului, care s-a prezentat onorabil. 

„Joc bun! Ne-am obișnuit cu jocurile bune, împotriva echipelor din Liga Florilor! Sperăm ca încrederea fetelor în forțele proprii să crească, din nou! Revin mereu la acest aspect, deoarece aici este problema noastră cea mai mare! În jocurile amicale nu avem stresul competițiilor oficiale și în jocurile cu formațiile din Liga Florilor pornim din postura de outsider, ceea ce nu pune presiune pe rezultat și, ca atare, jucătoarele Coronei joacă la valoarea lor adevărată!”, declară Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei Brașov

Pentru CSM Corona au marcat: Flavia Munteanu (1 gol), Valentina Soreanu (2), Monica Bărăbaș (1), Ana-Maria Vacariu (7), Patricia Moraru (3), Jelena Terzic (3), Sarah Darie (4), Cristina Iordachi (3), Alexandra Dumitrașcu (1).

Duminică, 17 octombrie, în etapa a 5-a din Divizia „A”, Corona Brașov va întâlni, la Piatra Neamț, echipa HCF Piatra Neamț.

Vă reamintim că în primele 4 runde, Corona nu a pierdut niciun meci, înregistrând un singur rezultat de egalitate, în disputa cu CSU Neptun Constanța. 

În prezent, echipa Brașovului se află pe locul 2 în clasamentul Seriei A din Divizia „A” cu 10 puncte acumulate, în spatele liderului, formația CSM Galați (12 puncte). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.