Spadă: Ștefania Lopătaru, locul 7 cadeți, la Cupa României

0
4

Sala de Scrimă „Ana Pascu” din București a fost gazda Campionatelor Naționale de spadă pentru cadeți. Spadasina Coronei Brașov, Ștefania Lopătaru, a terminat competiția pe poziția a 7-a, după o serie de asalturi strânse.

Ștefania a început traseul pe tabelul principal cu faza 16-imilor, unde a întâlnit-o pe sportiva clubului CS Satu Mare, Alesia Coardos. Asaltul s-a încheiat cu victoria sportivei Coronei, cu 15-11. 

În optimi, brașoveanca s-a duelat cu stelista Natalia Constantin, pe care a învins-o cu 15-13.

Au urmat apoi sferturile de finală care, din păcate, au fost stație terminus pentru Ștefania. Ea a fost învinsă cu 15-9 de cea care avea să devină câștigătoarea competiției, Ana Tomșa (CS Satu Mare).

Ștefania a ratat „la mustață” calificarea la Campionatul European și cel Mondial, lipsindu-i numai 1,5 puncte în rankingul probei. 

Corona Brașov își propune să readucă Brașovului școala de scrimă de altădată, care a dat, în timp, zeci de sportivi și antrenori de mare valoare.

CSM Corona Brașov a avut o singură sportivă înscrisă la această competiție.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.