sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAlte sporturi4 medalii pentru șahiștii brașoveni la Concursul Naţional Şcolar Elisabeta Polihroniade

4 medalii pentru șahiștii brașoveni la Concursul Naţional Şcolar Elisabeta Polihroniade

Şahiștii brașoveni au obţinut 4 medalii la Concursul Naţional Şcolar de Şah Elisabeta Polihroniade desfăsurat la Căciulata.

În perioada 3-8 ianuarie 2023 s-a desfăsurat la Căciulata  „Concursul Naţional Şcolar de Şah Elisabeta Polihroniade”. Sportivi brașoveni, legitimați  la Dinamo București – secția Brașov, îl au ca antrenor principal pe GM Ciprian Nanu. Au câștigat 4 medalii, dintre care o medalie de aur, o medalie de argint și două medalii de bronz, din totalul de 31 de medalii puse la bătaie în cadrul competiției. 

La competiţia de la Căciulata au participat 180 de șahiști din întreagă ţară. Au venit unii dintre cei mai buni jucători juniori ai României. Au concurat pe categorii de vâstă de la 7 ani la 17 ani la „șah-clasic”, separat fete și băieți. Ținta a fost ocuparea unui loc pe podiumul naţional și calificarea la Campionatul Mondial Școlar de Șah – 2023.

Cele 4 medalii naționale obținute de juniorii CS Dinamo București Centrul Sportiv Brașov la Campionatele Școlare desfășurate între 3 și 8 ianuarie la Căciulata sunt: aur pentru David Botea la U 15, argint pentru Mihnea Costescu la U 17 și bronz pentru Iulia Isopescu la F13 și Alexandra Nanu la F11 ani.  

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII