vineri, iunie 14, 2024
AcasăSchiA doua ediție a SES Cup – Small Evolving Ski Nations Race,...

A doua ediție a SES Cup – Small Evolving Ski Nations Race, în Poiana Brașov

Salvamontiștii din Poiana Brașov anunță că, în perioada 15-18 martie, pe pârtia Subteleferic din Poiana Brașov va avea loc cea de a doua ediție a SES Cup – Small Evolving Ski Nations Race.

Din acest motiv, pe toata durata acestor zile, pârtia Subteleferic va fi închisa traficului schiorilor.

“Vă informăm, că de astăzi, 15.03.2021, până în 18.03.2021, va avea loc concursul internațional de schi SES Cup, care se va desfășura pe pârtia Subteleferic, aceasta fiind închisa traficului publicului.

Ieșirea spre telegondolă din Drumul Roșu se va face pe varianta 3E, iar din Sulinar, pe culuarul special creat în lateralul pârtiei de concurs, sau spre pârtia Bradu.

Totodată, traficul pe pârtia Ruia este parțial restricționat, aici fiind instalate culoarele de antrenament. Vă rugăm dați dovadă de ințelegere și schiați cu viteză mică și atenție sporită în această zonă”, transmit salvatorii montani.

Schiorii sunt sfătuiti să nu depășească și să nu intre în zonele demarcate, deoarece se pot interpune cu trasele sportivilor, lucru care ar putea genera evenimente nedorite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI