sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăBaschetACS Transilvania Brașov, vicecampioană națională la baschet

ACS Transilvania Brașov, vicecampioană națională la baschet

Performanță notabilă pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania Brașov, despărţită de un singur punct pentru a obţine titlul de campioană. Băieții pregătiți de Zeljko Bubanja au devenit vicecampioni naționali, după un meci de mare luptă în finala campionatului, cu Alpha Sibiu, scor 65-66.

O performanță în progres pentru formația brașoveană, care în toamna anului trecut câștigase medalia de bronz în Campionatul Național U13.

„Un turneu foarte bun pentru băieți, care au luptat până în ultima clipă, diferența de numai un punct cu care a fost tranșat meciul din finală fiind grăitoare în acest sens. Mă bucur că am urcat încă o treaptă pe podium. Mă bucur și pentru că toată lumea este sănătoasă și sperăm să muncim în continuare cu aceeași poftă și să continuăm să
creștem la fel de frumos”
, a declarat Zeljko Bubanja, antrenorul muntenegrean al grupării de sub Tâmpa.

ACS Transilvania s-a ales și cu premii individuale speciale în urma turneului final de la Sibiu, Luca Illes (foto) fiind desemnat MVP, alegându-se și cu titlul de coșgheter și fiind în „cel mai bun 5” al competiției.

Rezultatele roș-negrilor la Sala Transilvania

  • ACS Transilvania – Phoenix Galați 76-71,
  • ACS Transilvania – Alpha Sibiu 70-73,
  • ACS Transilvania – CSȘ Târgu Jiu 62-45 (în grupe),
  • ACS Transilvania –  Dan Dacian București 80-69 (în semifinale),
  • ACS Transilvania – Alpha Sibiu 65-66 (în finală)

Lotul ACS Transilvania: Illes Luca, Andrei Axinte, Iștioc David, Alexandru Blaga, Alin Pădurariu, Călin Bibire, Rareș Bercu, Eduard Bădescu, Tudor Jurcă, Paul Rebic, Alexandru Hegedus Nyako, Alexandru Csibi, Daniel Antohe, Darius Ancuța.

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII