vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalAnghel (Kids Tâmpa), după eșecul de la Râșnov: „Nu am fost destul...

Anghel (Kids Tâmpa), după eșecul de la Râșnov: „Nu am fost destul de lucizi pe faza de atac”

ACS Kids Tâmpa Brașov a început seria de meciuri oficiale din 2021 cu o înfrângere, la Râșnov, pe terenul celor de la Olimpic Cetate. Râșnovenii s-au impus cu 2-0 (1-0), după ce au punctat câte o dată pe repriză, prin Mariean Nicolae (min. 10) și Cătălin Dinu (min. 79).

„Este o înfrângere dureroasă pentru noi, la finalul unui joc în care nu am evoluat rău. De fapt, meciul a fost decis de două greșeli în apărare. Am suferit un pic pentru că am primit gol repede, dar am încercat să revenim pe tabelă și chiar am avut câteva situații bune de gol. Din păcate, nu am fost destul de lucizi pe faza de atac, astfel că am ratat o șansă bună de a acumula puncte în clasament. Ne vom concentra mai mult la următorul meci, acasă, contra celor de la Odorheiu Secuiesc”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai „urșilor”, Ciprian Anghel.

Olimpic Cetate Râșnov – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0 (1-0)
Au marcat: Mariean Nicolae (min. 10), Cătălin Dinu (min. 79)

Olimpic Cetate Râșnov: Băncilă – Suciu, Potecu, David, Căpățînă (min. 69 Dinu) – Afrăsinei – Babei, Botea (min. 85 Coman), Marinean N. (min. 69 Vîrlan), Lascu – Mircescu (min. 87 Furțea)
Antrenor: Andrei Poverlovici

ACS Kids Tâmpa Brașov: Câșlariu – Andrieș, Mihăilă, Cupu, Enache – Marin, Ionescu (min. 87 Moroaie) – Zota (min. 46 Crihan), Dumitraș (min. 67 Mureșan), Antone (min. 46 Popa) – Kerekes (min. 87 Tenică)
Antrenori: Ciprian Anghel, Nicu Văduva, Vasile Tatarciuc

În etapa următoare, ACS Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI