duminică, iulie 14, 2024
AcasăAlte sporturiBadminton: Medalie de argint pentru brașoveni la un puternic turneu internațional din...

Badminton: Medalie de argint pentru brașoveni la un puternic turneu internațional din Serbia

6 tineri badmintoniști brașoveni de ACS Kids Tâmpa au participat weekendul trecut la un puternic turneu internațional de badminton la Novi Sad, Serbia. 

Mezina lotului, Amalia Vlad a reușit să obțină medalia de argint la proba de dublu fete, la categoria U11, împreună cu Agatha Maixnerova (Cehia). Comportări foarte bune au avut și Călin Grăjdieru U15 și Maxim Iacob U13, care au ajuns până în sferturile de finală, dar și ceilalți sportivi care au fost prezenți pentru prima dată la o competiție internațională: Teodora Garalbatin și Karuna Vizi la U15 și Rareș Garalbatin la U17.

La turneu au participat peste 300 de sportivi din 23 de țări, sportivii români obținând în total 9 medalii (2 aur, 3 argint și 4 bronz).

La Brașov, în ultimii 3 ani, s-a dezvoltat o secție de badminton juniori puternică la ACS Kids Tâmpa, care a reușit să obțină mai multe titluri de campioni naționali de juniori, precum și multe medalii la competiții naționale și internaționale. Este pentru a treia oară când la concursul din Novi Sad participă juniori din Brașov.

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI