sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalCălin Moldovan: Este o victorie uriaşă, am jucat în faţa unei echipe...

Călin Moldovan: Este o victorie uriaşă, am jucat în faţa unei echipe care a avut şapte jucători de la echipa de liga întâi

Echipa de fotbal Corona Braşov a câştigat trei puncte importante, după o victorie cu scorul de 1-0 (0-0) în deplasarea de la AFC Astra 2. Golul Coronei a fost înscris de Linguraru, în minutul 67.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că este o victorie uriaşă, mai ales în condiţiile în care a fost obţinută în faţa unei echipe care a avut şapte jucători de la echipa de liga întâi.

„Pentru noi este o victorie uriaşă, obţinută în compania unei echipe care a fost foarte aproape de valoarea unei echipe de liga întâi, având în componenţă nu mai puţin de şapte jucători de acolo. A fost un efort extraordinar mai ales că am jucat o repriză în zece oameni, iar pentru asta trebuie să îi felicit pe băieţi pentru dăruire, efort şi disciplină tactică. Am demonstrat încă o dată că pretenţiile noastre de a câştiga această serie şi de a merge la baraj sunt justificare şi sper să o ţinem tot aşa”.

Pentru Corona au jucat: Mutu – Rusu, Stăncuţu, Cîrstian, Dumbravă – Leonte, Voicu (46 Linguraru), Alupoaie (70 Boţia), Nicolau (88 Argăseală) – Roșu (46 Cristescu), Drăgoi (46 Tălmaciu).
Vinerea viitoare, Corona va juca în deplasare cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII