sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAlte sporturiCanotaj: Medalii de argint pentru România în primele trei finale ale Cupei...

Canotaj: Medalii de argint pentru România în primele trei finale ale Cupei Mondiale de la Lucerna

Echipajele româneşti care au evoluat, duminică, în primele trei Finale A la Cupa Mondială III de canotaj de la Lucerna (Elveţia), au obţinut medalii de argint.

La dublu rame feminin, Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au terminat cursa pe locul al doilea, cu timpul de 07 min 05 sec 80/100, fiind devansate de Australia (07:00.84).

În proba similară masculină, Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan au luat argintul cu timpul de 06 min 25 sec 22/100, fiind devansaţi de Marea Britanie (06:24.88).

O altă medalie de argint a venit în proba de dublu vâsle feminin categorie uşoară, în care Mariana-Laura Dumitru şi Ionela Cozmiuc au fost înregistrate cu timpul de 06 min 58 sec 98/100, încheind după Marea Britanie (06:54.57).

Tot duminică, echipajul de patru rame masculin, compus din Andrei Petrişor Axintoi, Claudiu Neamţu, Andrei Mândrilă şi Iliuţă-Leontin Nuţescu, a câştigat Finala B cu timpul de 05 min 54 sec 58/100, încheind pe locul 7 în clasamentul general al probei.

România va mai fi reprezentată duminică în alte şase finale pentru medalii, patru rame feminin, patru vâsle masculin, dublu vâsle feminin şi masculin, 8+1 feminin şi masculin. România a calificat în Finalele A nouă din cele unsprezece echipaje deplasate la Lucerna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII