sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăSchiCâștigătorii probei de slalom uriaș de la Cupa Teleferic din Poiana Brașov

Câștigătorii probei de slalom uriaș de la Cupa Teleferic din Poiana Brașov

Federația Română de Schi și Biatlon organizează luni și marți, în Poiana Brașov, Cupa Teleferic la schi alpin, pentru copii sub 14 și sub 16 ani. Evenimentul are loc pe pârtia Subteleferic.

La proba de slalom uriaș de luni s-au înscris 175 de sportivi.

Competiția feminină sub 16 ani a fost câștigată, după două manșe, de Jennifer Barbara Nagy Remetean, cu timpul de 1 min, 23 de secunde și 26 de sutimi. Pe locul secund s-a clasat Lorinc Bernadett Balogh, la 41 de sutimi de lider, iar pe trei a terminat Emma-Ana Crîjmar.

La băieți, tot categoria sub 16 ani, primul a fost Alexandru Matei Oancea, cu timpul de 1 minut, 21 de secunde și 42 de sutimi. Acesta a fost urmat pe podium, în ordine, de David Nicolae Militaru, la 2 secunde și 86 de sutimi distanță și de Cezar Motoc.

Concursul feminin sub 14 ani a fost câștigat de Lorinc Balogh, cea care a încheiat cursa după 43 de secunde și 25 de sutimi. Pe doi s-a clasat, la 44 de sutimi, Maria Clara Molnar, iar podiumul a fost completat de Orsolya Kelemen.

În fine, la Under 14 băieți a triumfat Matei Drilea, cu timpul de 40 de secunde și 61 de sutimi. Locul secund a fost ocupat de Mark Peter Cseke, iar David Oancea a terminat al treilea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII