duminică, aprilie 21, 2024
AcasăFotbalConcluzie după întâlnirea dintre Primărie şi foste glorii ale FC Braşov: Fotbalul...

Concluzie după întâlnirea dintre Primărie şi foste glorii ale FC Braşov: Fotbalul se joacă în iarbă!

Am avut o primă întâlnire cu primarul Alen Coliban, viceprimarul Rusu Sebastian și consilierul local Bădulescu Sebastian, pentru înfiinţarea echipei de fotbal FC Braşov, la care au participat Petre Cadar, Adi Hârlab, Vasile Gherghe, Vasile Bența, Ioan Mandoca, Marian Ivan, Mugurel Buga şi Sandor Levente.

Dragi brasoveni, pe noi, fosti jucatori, tehnicieni sau oameni de fotbal, efervescenta creata in jurul propunerii de infiintare a noului FC Brasov ne-a suprins in mod placut.

Ne-a facut sa visam frumos, sa speram la ce este mai bun pentru fotbalul brasovean, dar mai ales ne-a trezit dorinta de implicare.

Salutam toate propunerile formulate si avem incredere ca in curand se va cristaliza o formula juridică de colaborare.
Noi stim mai bine ca oricine ca fotbalul se joaca in iarba si din acest considerent credem ca orice discutie despre un nou proiect FC Brasov trebuie sa aiba in vedere si imbunatatirea infrastucturii sportive din municipiu: stadion nou, o arena secundara, ter enuri de antrenamente, dotari tehnice etc.

De asemenea, stim ca judetul Brasov ofera o baza de jucatori solida, atat din punct de vedere numeric, cat si al talentului sportiv. Viitorul proiect trebuie sa se concentreze si pe cresterea sanatoasa a copiilor si pe promovarea acestora.

Aici, aportul administratiei locale si judetene este binevenit si avem convingerea ca prin aseazarea la aceeasi masa a discutiilor, factorul decizional, oamenii din fotbal, suporterii si mediul de afaceri vor gasi cea mai buna solutie pentru a pune rapid pe picioare un proiect FC Brasov.

Ii invitam alaturi de noi pe toti cei ce doresc sa puna umarul la aceasta constructie. Ii invitam la dialog deschis si constructiv, din care sa sintetizam cea mai buna formula de colaborare.

Si noi, fosti jucatori, tehnicieni sau oameni de fotbal, am raspuns afirmativ cu entuziasm la aceasta provocare de a readuce fotbalul brasovean in zona de performanta construita solid, cu viziune si responsabilitate.

Împreuna vom fi mai puternici, atat noi, ca grup, dar mai ales noul FC Brasov!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI