Concluziile Marianei Târcă după ratarea prezenței la Jocurile Olimpice: “Era previzibil ceea ce s-a întâmplat”

1
1116
FOTO: GSP.ro
România a câștigat ultima partidă a turneului preolimpic defășurat la Podgorica, dar nu și-a asigurat și biletele pentru ediția JO de la Tokyo. 

Succesul la doar trei goluri diferență a fost insuficient pentru a prinde unul dintre primele două locuri calificante.

Sunt foarte multe de spus, este un moment în care trebuie să stăm și să judecăm drept, era previzibil ceea ce s-a întâmplat. Cred că ne axăm foarte mult pe jocul Cristinei care face cât poate, dar nu este un supraom. Trebuie să punem la punct un joc elaborat în care să scoatem în față fiecare jucătoare. Dacă nici acum nu conștientizăm că suntem pe tobogan și am luat viteză înseamnă că și handbalul feminin o va lua în jos, cauzele sunt multiple”, a fost reacția Marianei Tîrcă, în exclusivitate, în emisiunea Realitatea Sportivă

Adi Vasile a fost la prima mare încercare în calitate de selecționer al tricolorelor. Mariana Târcă spune că miza a l-a depășit pe cel care este antrenor și la CSM București.

Poate timpul a fost scurt pentru Adi Vasile, dar mi se pare un pic dominat de ceea ce înseamna o echipă națională, un antrenor trebuie să aibă personalitate ca echipa să funcționze ca un tot unitar. Menirea antrenorului este să scoată în evidență valoarea fiecărei jucătoare pe fiecare post.

Avem un joc foaret lent, previzibil, din cauza faptului că nu scoatem în evidență aceste jucătoare care au valoare și ele. Avem nevoie de o echipă națională și nu este de vină Cristina. Apărarea noastră joacă în același clasic 6-0 care nu mai este în trend. Dacă decide el sau o face Cristina? Mă puneți într-o situație jenantă, nu aș vrea să răspund la întrebarea asta“, a încheiat intervenția fosta mare handbalistă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.