vineri, iunie 14, 2024
AcasăBreaking NewsCorona Brașov învinge dramatic pe Știința București! Arbitraj controversat: "Probabil am deranjat...

Corona Brașov învinge dramatic pe Știința București! Arbitraj controversat: „Probabil am deranjat cu victoria de la Rapid!”

Corona Braşov a câştigat dramatic meciul din etapa a doua a Ligii Florilor la handbal feminin. La revenirea în prima divizie în fața propriilor suporteri, Corona Braşov a învins cu 30-29, 17-12 la pauză, pe Ştiința Bucureşti, o altă nou-promovată.

Corona a intrat bine în meci, a condus aproape în permanență pe tabelă în prima repriză şi s-a distanțat la 4 goluri în minutul 20, scor 12-8. Cea mai mare diferență s-a consemnat cu 3 minute înaintea pauzei, scor 16-9. Cu un arbitraj potrivnic, vizibil favorabil oaspetelor, dar şi o evoluție mult mai modestă față de prima repriză, echipa lui Alin Bondar a avut emoții în partea a doua. A fost egalată la 25 în minutul 52 şi chiar condusă cu 26-25. Gudelj a fost din nou la înălțime şi a menținut poarta intactă inclusiv la ultima fază de atac a oaspetelor, astfel că scorul final a rămas 30-29.

Ştefania Lazăr a fost principala marcatoare a gazdelor, cu 8 reuşite. A fost urmată de Pletikosic şi Carlos Azenaide, câte 5 reuşite şi Patricia Moraru, cu 4 goluri.

La finalul confruntării, antrenorul Coronei, Alin Bondar, a declarat:

După pauză a fost o problemă. Am condus cu 6-7 goluri în prima repriză, trebuia să fim mai deştepte şi să judecăm jocul altfel. După ce faci anumite greşeli, jocul se transformă cam aşa. Cred că a intrat un soi de panică în jocul nostru şi am ratat foarte multe situații de unu la unu, în momente importante. Dar, este bine, şi trebuie să învățăm din treaba asta, că am avut puterea de a închide jocul.
ALIN BONDAR

Alin Bondar a vorbit și despre arbitrajul cu multe decizii în defavoarea Brașovului: „Probabil nu trebuia să câștigăm în prima etapă. Acesta este primul lucru care mi-a trecut prin cap. Nu știu pe cine deranjăm. Promovăm jucătoare pentru echipa națională. Suntem echipa care evoluează cu cele mai multe tinere în teren. Încercăm să le dăm minute tinerelor. La Rapid am avut extremă stânga de 21 de ani, inter stânga de 18 ani, centru de 20 de ani, pivot de 21 de ani. Pentru ce? Cu ce deranjăm? Cu așa arbitraje ne va fi greu să ducem campionatul. Pentru că nu avem jucătoare cu atât de multă experiență să facă față și împotriva arbitrajelor”.

Etapa următoare, Corona se va deplasa, sâmbătă, la Baia Mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI