sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăBaschetCSU Olimpia Brașov, înfrângere la Arad

CSU Olimpia Brașov, înfrângere la Arad

Brașovencele au început mai bine, au profitat de jocul lent din atac și apărarea mai puțin energică a arădencelor și s-au distanțat la 12-5. Bulj a cerut primul timp de odihnă în minutul cinci și după aceea elevele sale au echilibrat jocul. La prima pauză conducea Olimpia CSU cu 18-15.

Jucătoarele intrate de pe banca arădeană au adus mai multă energie în apărare, iar atacul a început să funcționeze din ce în ce mai bine și au reușit câteva triple, au recuperat ofensiv și au trecut în față. La jumătatea partidei tabela arăta 37-27 pentru FCC Baschet UAV Arad.

Arădencele au făcut presing avansat pe tot terenul în sfertul trei, iar elevele sale au reușit intercepții. Au fost câteva atacuri finalizate ușor, după ce fundașii și-au găsit coechipierele libere sub panou. Brașovencele au încercat apărarea în zonă în finalul sfertului trei, pe care arădencele au reușit să o treacă. La ultima pauză aveau un avans de 19 lungimi, 59-40.

În sfertul patru s-au făcut multe schimbări, cu ambii antrenori dând minute tuturor jucătoarelor, cu gândul și la meciurile de duminică. Și arădencele au încercat apărarea în zonă spre final. În ultimele minute cele două echipe nu au mai fost la fel de concentrate și au fost multe ratări. Arădencele au avut și un run de 15 puncte cu care s-au dus la ecartul maxim de 31 de puncte, la 74-43.

Pentru Olimpia CSU Brașov au înscris: Corda 16 puncte, Pesovic 13, Al Ash Hab 10, iar Crăciun, Dickey și Florea câte 2 puncte.

Clasament

  1. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 36 puncte (18 jocuri)
  2. CS Municipal Satu Mare 33 p (17 j)
  3. FCC Baschet UAV Arad 29 p (17 j)
  4. CSTBv CSU Olimpia Braşov 29 p (17 j)
  5. CS Universitatea Cluj-Napoca 27 p (17 j)

FCC Baschet UAV Arad a revenit pe locul trei în Liga Națională de Baschet Feminin, cu 29 de puncte după 12 victorii și 5 înfrângeri, la egalitate cu Olimpia CSU Brașov, cu care are avantajul rezultatelor directe, și depind de propriile evoluții pentru obținerea locului trei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII