Dan Alexa, antrenor FC Brașov: „La meciul cu Unirea Constanța avem doar de pierdut!”

0
199
Dan Alexa, antrenor FC Brașov
Dan Alexa, antrenor FC Brașov

În penultima etapă a sezonului regulat din liga a doua de fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă dimineața, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului, pe Unirea Constanța.

Meciul este unul facil la prima vedere pentru stegari. Asta deoarece Unirea Constanta are un lot format cu doar câteva zile înaintea reluării campionatului. Mai mult, la primul meci oficial din acest sezon, dobrogenii au fost învinşi de Dinamo, scor 0-6. Antrenorul brașovenilor, Dan Alexa, şi-a avertizat fotbaliştii că trebuie să fie concentrați 100% pentru acest duel și să nu trateze superficial adversarul.

Pare un meci accesibil, dar important este să-l tratăm noi foarte serios. În multe meciuri am avut probleme pe tot parcursul campionatului la finalizare. Am arătat în multe momente un joc bun, dar nu am reușit să facem diferența. Trebuie să tratăm serios meciul cu Unirea Constanța. Le-am spus și jucătorilor noștri. Sunt meciuri în care ai numai de pierdut. Am înțeles că și-au mai transferat 2-3 jucători. Trebuie să facem 27 de puncte să mai putem spera la playoff. 

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

Pentru duelul de sâmbătă, Dan Alexa nu se va putea baza pe Florică, Chică Roșă și Blănaru, accidentați sau nerefăcuți, în timp ce Oltean este suspendat. Intrarea generală la meci va costa 10 lei, iar un bilet la tribuna oficială se va vinde cu 50 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.