Dan Alexa: „Trebuie să tratăm serios acest playout. Voi folosi și jucătorii care au evoluat mai puțin în sezonul regulat”

0
203

În prima etapă a playout-ului ligii a doua de fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă dimineața, de la ora 11.00, pe Stadionul Tineretului, pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În Grupa B a playout-ului, stegarii sunt pe locul 2, cu 28 de puncte, la 11 de locul de baraj. În acest playout, FC Braşov va susține 6 meciuri, 3 acasă şi 3 în deplasare. Pe lângă Viitorul Pandurii, galben-negrii vor mai primi vizita echipelor Unirea Constanța şi Concordia Chiajna. Braşovenii se vor deplasa la Progresul Spartac, Ripensia Timişoara şi Dumbrăvița. Dan Alexa a prefațat duelul de sâmbătă dimineața.

Este una dintre echipele apropiate de noi din punct de vedere valoric. Am avut un meci foarte greu la Târgu Jiu în campionatul regular. O echipă omogenă, formată din jucători talentați. Au un echilibru. Au câştigat la Ciuc. Au un antrenor, Cojocaru, foarte ambițios. Îmi doresc să începem bine, să tratăm playout-ul foarte serios. Aparent suntem liniştiți din punct de vedere al barajului, dar imi doresc ca echipa să crească. Să pregătim sezonul viitor. Voi folosi și jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon. Trebuie să dau șansă tuturor.

DAN ALEXA, antrenor FC Brașov

În sezonul regular, FC Braşov a învins, în deplasare, pe Viitorul Pandurii, scor 3-2. Accesul la meciul de sâmbătă se va face pe bază de bilet, care va costa 10 lei. La tribuna oficială, un tichet se va vinde cu 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.