duminică, iulie 14, 2024
AcasăBreaking NewsDan Spătaru, de la Kids Tâmpa Brașov, la FCSB!

Dan Spătaru, de la Kids Tâmpa Brașov, la FCSB!

Fotbalistul Kids Tâmpa, Dan Spătaru, a semnat astăzi, cu FCSB și va evolua în liga 1. Talentatul jucător în vârstă de 18 ani s-a șlefuit la Kids Tâmpa, unde a avut șansa de a juca în Liga Elitelor competitie unde participă cele mai bune echipe din țară. Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care participă în Liga Elitelor, la toate caregoriile de vârstă.

Adrian Zahariea - președinte Kids Tâmpa Brașov: Astăzi am semnat actele, după ce am ajuns la un acord cu FCSB, pentru un împrumut pe un an, urmând ca în timpul acestei perioade, ei să poată activa clauza de cumpărare a jucătorului nostru. Ne bucurăm că un fotbalist de la Kids Tâmpa face pasul către o echipă atât de mare, de altfel interesul pentru el a fost ridicat în această vară, mai multe formatii din liga întâi fiind interesate de transferul lui. Suntem fericiți pentru el și îi dorim multă baftă. Pentru noi este un motiv de mândrie că un jucător care s-a format la noi la club, are acum are șansa de a demonstra că talentul lui merită să se facă văzut la nivel și mai înalt. De asemenea, este și motivație pentru tinerii fotbaliști pe care îi avem la noi la academia de fotbal”.
Dan Spătaru: “A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo. Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”.
Ciprian Anghel - director tehnic Kids Tâmpa: “Este un pas foarte important pentru el. Am avut doi ani în care l-am pregătit și îi cunosc foarte bine talentul. Este un jucător cu multe calități, pe care îmi doresc să le demonstreze din plin și la noua sa echipă. Noi avem mare încredere în el, este un băiat foarte serios și dacă va continua cum îl știm noi, vom auzi de el și în fotbalul mare. Mult succes și ce e cel mai important, să fie sănătos ca să poată avea cariera pe care și-o dorește."

Dan este component al Naționalei U19 a României. El a început fotbalul la ACS Steagu Roșu, s-a transferat la 14 ani la Kids Tâmpa, unde a fost antrenat de Nicolae Văduva și Florin Nistoroschi, cei care au reușit să îl formeze ca fotbalist pentru înalta performanță. La 15 ani a debutat cu gol sub comanda lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel în Liga 3.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI