vineri, iunie 14, 2024
AcasăBreaking NewsDerby cu scandal între Olimpic Zărnești și ACS Kids Tâmpa Brașov

Derby cu scandal între Olimpic Zărnești și ACS Kids Tâmpa Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 0-2 (0-0), în deplasare, cu Olimpic Zărnești, într-un meci din play-out-ul Ligii a 3-a, seria C5. Un joc început bine de „urși”, care au avut inițiativa și ocaziile în prima repriză, dar care s-a terminat cu un rezultat negativ, după mai multe greșeli grave ale brigăzii de arbitri.

Unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov, Vasile Tatarciuc, a declarat: „A fost clar viciere de rezultat la Zărnești. O primă repriză în care am dominat, am avut 3 ocazii clare de gol. A venit apoi repriza a doua în care și-au intrat arbitrii în rol. Am avut penalty clar la Potecu, primul lor gol a fost din ofsaid clar, dar au fost și alte decizii evidente împotriva noastră, precum auturi care trebuiau pentru noi și erau date invers la presiunea gazdelor, cornere clare care nu le-am primit. În ziua de azi nu poți juca fotbal așa și împotriva arbitrilor. Nu este posibil ca o brigadă de arbitri care vrea să promoveze într-un eșalon superior să aibă o asemenea prestație. Mi se pare foarte ciudat faptul că unul dintre tușieri a avut cam multe meciuri la Zărnești în acest sezon. Dar asta este, ne pregătim în continuare și ne vom juca șansa până la capăt”.

Vasile Tatarciuc: „Am avut penalty clar”

„Din păcate, pentru noi rezultatul nu a fost cel așteptat. Chiar dacă am început bine partida. Am controlat jocul în prima repriză, am avut și 3 ocazii bune de a înscrie. Cei care au punctat pe tabelă au fost cei de la Zărnești, un gol care a fost marcat dintr-un ofsaid clar. O partidă în care, din punctul nostru de vedere, am fost dezavantajați de deciziile brigăzii de arbitrii. Și spun asta cu toată convingerea. Pe lângă faptul că primul gol al gazdelor a fost marcat din ofsaid, la 1-0 am avut un penalty clar, pe care l-a văzut toată lumea, se putea vedea și din vârful Pietrei Craiului, dar arbitrul a dat eronat simulare. Apoi au fost mai multe decizii eronate, auturi acordate greșit sau cornere clare ca lumina zilei care nu ne-au fost date. Asta este situația, trebuia să fim mai concentrați și să băgăm mingea în poartă când am avut ocazia și altul ar fi fost rezultatul. Noi mergem mai departe. Mai sunt 2 etape de jucat și vom vedea ce mai putem rezolva”, a declarat și Ciprian Anghel, celălat tehnician al Kids Tâmpa.

Olimpic Zărnești – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0 (0-0)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Murariu – Stoica (min. 76 Plăiașu), Potecu, Sburlea, Negotei – Șerban, Dima – Tenică (min. 46 Clinci), Moldovan (min. 67 Bugnar), Zota – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea
Stadion: Celuoza Zărnești
Spectatori: 400

În etapa viitoare, penultima din play-out, pe 20 mai, Kids Tâmpa primește vizita celor de la AFC Odorheiul Secuiesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI