sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăMainDouă luptătoare din Teliu, convocate la lotul național al României

Două luptătoare din Teliu, convocate la lotul național al României

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții noului Consiliul Local din Teliu si cu noul primar, Gheorghe Boalii, s-a hotărât continuarea activității Clubului Sportiv Local Teliu și, implicit, a Secției de lupte, urmând o reașezare atât la nivel administrativ, cât și la nivel de performanță.

În contextul pandemiei, antrenamentele s-au desfășurat cu dificultate. Au fost incertitudini în ceea ce priveste păstrarea colectivului de sportivi, atât cei care erau deja legitimați, cât și a celor doritori să se înscrie.

Dupa deblocarea situatiei, vestile bune nu au continuat sa apara și, pentru prima data in istoria acestui club nou infiintat, două sportive au fost convocate la lotul national al Romaniei.

Este vorba de Thomandel Seraina, campioană și vicecampioană națională și de Feer Eliza, sportive care deja sunt in cantonamentul centralizat al lotului national, în localitatea Onesti, sub îndrumarea antrenorului Sorin Iordache.

Este cu atat mai imbucurator pentru tânăra antrenoare de la CSL Teliu, Beatrice Busuioc (multipla medaliata la campionatele nationale, la nivel de copii, cadeti, juniori, U23 si participanta la Campionatul European de Cadeti), tinand cont ca Sorin Iordache a facut parte din colectivul tehnic care a insotit o la acel Campionat European, fiind o frumoasa continuare care speram ca va da rezultate și în viitor!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII