duminică, aprilie 21, 2024
AcasăHandbalDumitru Berbece: Chiar dacă am câştigat trei meciuri din trei jucate, trebuie...

Dumitru Berbece: Chiar dacă am câştigat trei meciuri din trei jucate, trebuie să rămânem concentraţi pentru faza retur a Grupei Valoare

Junioarele Coronei se fac remarcate la turneele de sală ale Campionatului Naţional de handbal feminin, la toate grupele de vârstă. După ce săptămâna trecută junioare 1 au obţinut rezultate foarte bune în faza tur a Grupei Valoare, în acest week-end, şi echipa de junioare 2, antrenată de Dumitru Berbece a terminat neînvinsă competiţia.

Din delegaţia Coronei de la Făgăraş a făcut parte şi Alina Teslăraşu, antrenorul coordonator al secţiei de handbal de la Corona Braşov.

La finalul turneului, antrenorul Dumitru Berbece a declarat că este mulţumit că s-a terminat aşa cum avea nevoie echipa lui, şi anume cu trei victorii din trei meciuri.

„Sunt bucuros că am reuşit să terminăm neinvinşi turneul, deşi aşa cum se ştie, grupa noastră nu este una uşoară, avem pe Sepsi, care e foarte bună, dar şi echipa din Timişoara, o formaţie care poate face surprize dacă nu abordezi meciul în serios. Sunt bucuros că fetele au luptat extraordinar şi am reuşit să câştigăm trei din trei în turneul de la Făgăraş. Chiar dacă acum suntem pe locul doi în grupă, loc ce asigură calificarea la turneul final, trebuie să rămânem foarte concentraţi, să pregătim bine faza retur ca să nu apară surprize neplăcute. Avem mai bine de o lună pentru a ne pune la punct cu totul şi pentru a ne bate pentru calificarea în ultima fază a competiţiei”, a spus Dumitru Berbece.

Rezultate complete şi marcatoare pentru Corona

ACS Băile Herculane – Corona Braşov 18-29
Pentru Corona au marcat: Gheorghe 8, Abaza 7, Huţanu 4, Horea 3, Petrea 2, Ghirdă 2, Constantinescu 2, Ciobotariu 1.

CSŞ Făgăraş – Corona 18-33
Pentru Corona au marcat: Abaza 6, Horea 5, Constantinescu 5, Gheorghe 4, Ghirdă 4, Avădanei 4, Huţanu 3, Ciobotariu 1, Petrea 1.

Corona – AHCS Citu Timişoara 26-25
Pentru Corona au marcat: Gheorghe 15, Constantinescu 4, Abaza 4. Horea 2, Angheluţă 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI