vineri, iunie 14, 2024
AcasăAlte sporturiEdiția a III-a a concursului de Orientare Săcele O-Meeting

Ediția a III-a a concursului de Orientare Săcele O-Meeting

Peste 130 de participanți s-au înscris la ediția a III-a a concursului de Orientare – Săcele O-Meeting. De mâine, 14 mai până duminică, 16 mai, vor fi 3 etape de concurs.

Una de noapte – pe dealul Știrei (de lângă Subobrej), una de Medie Distanță în pădurea Lempeș și una de city-race, în zona Turcheș-Baciu, cu plecare din Piața Unirii.

Organizatori sunt CS Babarunca Săcele și Transylvania Rogaining, în parteneriat cu Primăria Municipiului Săcele.

Peste 150 de sportivi profesioniști și amatori din toată țara s-au înscris la cea de-a treia ediție a concursului de orientare turistică Săcele O-Meeting, care va avea loc de mâine, până duminică. Așadar, vor fi trei zile de concurs, cu tot atâtea etape: probă de noapte, medie distanță și orientare urbană, la Săcele, Tărlungeni și Hărman. Încercăm să readucem în actualitate acest tip de competiție, orientare de noapte, care nu s-a prea ținut în România. Se va desfășura într-o zonă foarte pitorească din apropierea comunei Târlungeni. După aceea vom avea o probă de orientare clasică, orientare de zi în pădure sâmbăta, undeva în apropiere de Hărman și vom finaliza duminică, o probă de orientare în oraș, competiția desfășurându-se în adevăratul labirint de străduțe din cartierele Turcheș și Baciu din Săcele. Participă cluburi din Târgu-Mureș, din București, din Ploiești, din Craiova, cam toate centrele unde se practică această competiție ca și sport de performanță sunt prezente la noi„, a declarat Gyusi Dopovecz, președintele CS Babarunca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI