sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăBreaking NewsFC Brașov, remiză cu Unirea Slobozia

FC Brașov, remiză cu Unirea Slobozia

FC Braşov a remizat, astăzi, scor 1-1, într-un meci amical cu Unirea Slobozia. A fost un meci echilibrat cu ocazii mari şi de o parte şi de cealaltă. Stegarii au egalat chiar la ultima fază a meciului prin Mihai Ene.

Prima ocazie a meciului a aparţinut ialomiţenilor prin Afalna, însă Sebastian Micu a respins foarte bine şutul (min. 2). Apoi Andrei Lascu a ratat o şansă bună, după ce a trimis peste poartă o lovitură de cap din centrarea lui Andrei Vasu (min. 9). Ştefan Blănaru a trimis tot peste o lovitură de cap din centrarea lui Ivan Fustar (min. 17). Din nou Lascu a şutat bine din colţul careului mic, însă portarul a respins (min. 21). Ultima ocazie a primei reprize a aparţinut a Unirii Slobozia, un şut din interiorul careului mare respins peste poartă de Sebastian Micu.

Repriza a 2-a a început tot cu Andrei Lascu în prim-plan. A tras peste un şut din prima, din careu (min. 52). După această ocazie a venit şi golul oaspeţilor, Atanase a trimis în poartă un şut din aproximativ 10 metri (min. 59). Bebeto Lupuleţ a deviat apoi frumos spre poartă, însă portarul advers a fost pe fază. Egalarea a venit la ultima fază a meciului, când Mihai Ene a trimis foarte bine cu capul după o centrare din dreapta a lui Marius Burlacu. Porarul a respins în bară, iar apoi mingea a poposit în plasa porţii.

“Nu contează rezultatul. Pe final am introdus mulți jucători care sunt în probe. Pentru noi, etalon sunt primele 60 de minute. În acest interval am făcut o partidă bună, am avut ritm. Prima repriză chiar am arătat spre foarte bine în unele momente. Sunt mulțumit de acest rezultat. Am întâlnit o candidată la promovare. A fost un test reuşit. Le-am făcut cadou golul. Dar nu putem da vina pe Dandea. A venit târziu şi este un mare câştig pentru echipa noastră. Şi-a arătat clasa. Este de nivel top la liga a doua. A obosit, a greşit la gol, dar nu asta este important pentru mine. Este şi o poziție nouă pentru Fustar. Sunt mulțumit de felul în care arată echipa la acest moment. Mai avem încă două amicale, două săptămâni şi jumătate până la startul sezonului. Esențial este să luăm licența şi să aducem jucători în special în atac, acolo unde suferim. Nu ne putem baza doar pe Blănaru. Jucăm cu improvizații multe, cu Lascu, dar el nu este atacant central. Ne trebuie un atacant de careu.”, a declarat la finalul meciului Dan Alexa, antrenor FC Braşov.

FC Braşov a jucat în formula: Sebastian Micu (Iulian Anca-Trip min. 60, Daniel Mutu min. 79) – Ivan Fustar (Marius Burlacu min. 61), Alexandru Dandea (Tudor Oltean min. 61), Andrei Vasu (Ciprian Perju min. 45) – Tomislav Sorsa (Eduard Moga min.88), Rareş Lazăr (Mihai Ene min. 68), Diogo Izata (Vasile Constantin min. 57), Răzvan Iorga (Cosmin Ionică min. 80), Daniel Dumbravă (Alberto Țica min. 77, Marco Popescu min. 88) – Andrei Lascu (Andrei Mihăilă min. 77), Ştefan Blănaru (Bebeto Lupuleț min. 57).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII