marți, mai 28, 2024
AcasăFotbalFC Brașov și-a aflat programul din play-out-ul Ligii a 2-a!

FC Brașov și-a aflat programul din play-out-ul Ligii a 2-a!

La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc, în această dimineață, tragerea la sorți care stabilește programul play-off-ului și play-out-ului Ligii 2.

FC Brașov este inclusă în Grupa B a play-out-ului, din care mai fac parte formațiile FC Buzău, Unirea Dej, Ripensia Timișoara, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, Unirea Constanța și Astra Giurgiu. Conform tragerii la sorți de astăzi, FC Brașov va întâlni, în weekend, în prima etapă a acestui play-out, în deplasare, pe Ripensia Timișoara.

Urmează confruntarea de pe Tineretului cu FC Buzău, apoi din deplasare cu Unirea Constanța, de acasă cu Dej, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu și în ultima etapă, FC Brașov va întâlni, pe propriul teren, pe Astra Giurgiu.

Ultimele două clasate retrogradează direct în liga a treia, iar antepenultima merge la baraj. FC Brașov se află, în momentul de față, pe locul de baraj, cu 14 puncte, 3 peste Unirea Constanța.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI