luni, iulie 22, 2024
AcasăBreaking NewsFC Brașov, victorie într-un amical cu Odorheiu Secuiesc

FC Brașov, victorie într-un amical cu Odorheiu Secuiesc

Într-un meci de verificare susținut sâmbătă seara, pe Stadionul Tineretului, FC Brașov a învins, cu 2-1, pe Odorheiu Secuiesc, formație de liga a treia din Harghita.

Galben-negrii au deschis scorul prin Tudor Oltean, în minutul 20, cu un șut la colțul lung. S-a făcut 2-0 în minutul 61. Bebeto Lupuleț a marcat din 6 metri, plasat. În minutul 85, Blănaru a scăpat sngur cu portarul, dar l-a luat la țintă pe goalkeeperul harghitenilor. Scorul final a fost stabilit în minutul 89, după reușita lui Hadnagy. La final, antrenorul stegarilor, Dan Alexa, a declarat:

Am încheiat săptămâna cu un meci bun, cu ritm bun. A fost, pentru noi, vârful de oboseală pentru că ne-am încărcat foarte mult săptămâna asta. Echipa a arătat bine. Țin să felicit formația din Odorhei care a fost foarte agresivă. Am avut un amical bun. Cred că am încheiat bine, intrăm în ultimele două săptămâni, cu gândul la rezultatul de la TAS. Sper să luăm licența, pentru a mai putea transfera 1-2 jucători mai ales în zona de atac.

Vă reamintim că FC Brașov nu a primit licența de liga a doua pentru sezonul care va începe pe 5 august. Conducerea galben-negrilor a contestat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care va analiza cazul pe 30 iulie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI