sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalFCSB are un nou patron. Mihai Stoica: Gigi Becali a cedat acțiunile...

FCSB are un nou patron. Mihai Stoica: Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar

Mihai Stoica a anunțat că FCSB are un nou patron. A menționat că Gigi Becali a cedat deja acțiunile de la club unui om potent financiar. 

Vestea vine după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal. În urma deciziilor controversate de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor final 1-0.

„Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție. A spus că nu se mai uită la meciuri. Joi era pe Sfântul Munte Athos, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile «corecte» la meciul cu Rapid”, a spus Mihai Stoica.

„Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute. Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a declarat Mihai Stoica.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII