FOTO Probleme mari înaintea meciului Kids Tâmpa Brașov – Odorheiu Secuiesc!

0
579

ACS Kids Tâmpa Brașov va primi vizita echipei AFC Odorheiu Secuiesc, vineri, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 12-a a Ligii a 3-a. Meciul este în pericol să nu se dispute, gazonul de pe stadionul ICIM fiind acoperit de un strat de zăpadă de peste 40 de centimetri. Deocamdată, Federația Română de Fotbal a refuzat amânarea, iar echipa harghiteană își dorește, de asemenea, ca partida să se dispute după programarea inițială.

Nu cred că vom putea juca, având în vedere zăpadă de pe teren și faptul că în continuare ninge. De altfel, nu am găsit o suprafață bună și ne-am antrenat o singură dată săptămână aceasta. Florin Stângă este un antrenor care pune mult accen pe partea fizică. Are o echipă care îmbină experiența cu elanul tineresc. La Odorheiu Secuiesc sunt jucători care au evoluat în Liga a 2-a, dar și tineri de perspectivă. Dacă se va juca, sper ca echipa noastră să fie 100% și să ne adjudecăm cele trei puncte. Echipa este într-un tren ascendent ca aspect, în ciuda înfrângerii de la Râșnov„, a spus Vasile Tatarciuc, antrenor al ACS Kids Tâmpa.

Am depășit înfrângerea de la Râșnov, unde puteam să luăm măcar un punct. Nu avem ce face, mergem înainte și suntem motivați să obținem prima victorie în 2021. Avem în față un adversar care joacă foarte tare, dar trebuie să facem un rezultat foarte bun„, a punctat și fundașul Alex Mihăilă. Cel mai probabil, o decizie finală asupra disputării meciului o va lua observatorul, vineri, la ora startului oficial. Până atunci, jucătorii și staff-ul Kids Tâmpa depun eforturi pentru a deszăpezi terenul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.