Înfrângeri la Botoșani, în Liga Elitelor, pentru Kids Tâmpa Brașov

0
391

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut ambele jocuri disputate, în deplasare, cu FC Botoșani, în Liga Elitelor. Astfel, Kids Tâmpa U19 a fost învinsă, la scor, 4-1, de către gruparea moldavă, sigurul gol al oaspeților fiind semnat de Ene. Nici Kids Tâmpa U17 nu a avut mai mult noroc, pierzând la limită, cu 2-1. Pentru brașoveni a marcat Clinci.

Nu am făcut cele mai bune jocuri ale noastre. Nu am avut ritm și am suferit la capitolul concentrare, mai ales la finalizare. Sperăm să învățăm din greșelile pe care le-am făcut în aceste partide și să ne prezentăm mai bine la meciurile următoare”, a declarat unul dintre anorii ACS Kids Tâmpa, Ovidiu Mihai.

ACS Kids Tâmpa Brașov a avut următoarele „garnituri” la Botoșani:

Kids Tâmpa U19: Baragoană – Mușetescu, Neagoe, Goșman, Sterian, Mitrică, Necula, Garvalov, Lambrinpc, Bugnar, Roșu; Au mai jucat: Bârlădeanu, Ene, Alessandro, Niculcea

Kids Tâmpa U17: Șerban – Cantauz, Mititelu, Stan, Vasile, Leonard, Vasu, Vlad, Stoica, Tenică, Clinci; Au mai jucat: Bordea, Plăiașu, Adragăi, Spătaru

Următoarea „dublă” pentru „urși” este programată tot în deplasare, pe 9 mai, pe terenul celor de la Viitorul Constanța. Până atunci, Kids Tâmpa Brașov U16 va întâlni acasă, marți, 27 aprilie, pe LPS Iolanda Balas-Soter Buzău, în Liga Elitelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.