luni, iulie 22, 2024
AcasăAlte sporturiÎNOT: 3 medalii de aur, 4 argint și 2 de bronz la...

ÎNOT: 3 medalii de aur, 4 argint și 2 de bronz la Campionatele Naționale Feminine

Clubul Sportiv Luna Brașov, prin delegația formată din Corbu Alexandra Maria – 14 ani, Pătrînoiu Teodora și Strîmb Sara Flavia – 15 ani, a participat la Campionatele Naţionale feminine de înot în bazin de 50 m, în perioada 12-15.06.2021, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern la bazinul „Tolea Grintescu” Dinamo din Bucureşti.

Strîmb Sara Flavia domină probele de spate la junioare!

Şi de această dată participarea înotătorilor CS LUNA a fost remarcată prin urcarea pe podium a sportivei Strîmb Sara Flavia, care a obţinut:

  • – titlul de Campioană Naţională la probele de 50m, 100m și 200m spate – categoria junioare
  • – titlul de Vicecampioană Națională la tineret și senioare în probele 100m și 200m spate
  • – locul III la proba 50m spate la categoriile tineret și senioare          

Trebuie remarcat şi faptul că sportiva Strîmb Sara Flavia legitimată la CS Luna a obţinut și a treia performanță la categoria junioare prin proba de 100m spate cu timpul 1’05” 65 – 674 puncte FINA.

Evoluția celorlaltor sportive ale clubului Luna a fost bună, ele realizând progrese fată de timpii anteriori: Corbu Alexandra Maria a disputat trei finale la categoria junioare ocupând: locul IV la 50 liber, locul VII la proba de 200 mixt și loculVIII la proba de 100 liber și Pătrînoiu Teodora ocupând locul XV la proba 200m spate, categoria junioare.

George Munteanu, antrenorul clubului CS LUNA a declarat : „Sunt foarte mândru de succesul Flaviei și de rezultatele bune ale fetelor. Clubul creste prin evoluția și prin rezultatele lor! Acum nu ne culcam pe o ureche și vom continua pregătirea. Vom investi mai mult timp și energie pentru ca fetele să își atingă potențialul, pe care stiu că îl au. Am încredere că suntem și vom fi în continuare o echipa puternică și vom lupta pentru a ne atinge obiectivele”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI