Junioarele 1 de la Corona au câştigat trei meciuri din trei partide, la Turneul Valoare

0
599

Echipa de junioare 1 de la Corona Braşov a terminat cu trei victorii faza tur a Turneului Valoare, care s-a desfăşurat în acest week-end la Râmnicu Vâlcea şi la care au participat Energetic Râmnicu Vâlcea, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, ACS Dobroeşti şi Corona Braşov.

Tinerele handbaliste braşovene s-au prezentat la turneu fără antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru, aflată în izolare. Cu toate acestea, ea a ţinut în permanenţă legătura cu echipa prin colegii prezenţi la competiţie. „A fost un turneu foarte greu pentru mine, a fost prima dată când am fost nevoită să stau departe de fete şi să le dau indicaţii de la distanţă. M-am bucurat că se vor întoarce acasă cu trei victorii importante pentru noi, iar pentru asta le mulţumesc colegilor care m-au ajutat, şi anume Alina Teslăraşu, Adrian Băluţ şi Eugen Ciulei. Abia aştept să treacă perioada aceasta şi să pot să fiu alături de fete în sală, pentru a pregăti faza retur a turneului, care se va juca la finalul lunii aprilie”, a spus antrenoarea Coronei.

La rândul ei, Alina Teslăraşu, antrenor coordonator la centru de copii şi juniori de la handbal, a spus şi ea că a fost un turneu foarte greu dar că este fericită că junioarele 1 au reuşit să obţină trei victorii din trei meciuri. „Ştiam că va fi greu fără antrenor principal şi cea care le ştie cel mai bine pe fete pentru că mare parte dintre ele au fost crescute de ea, însă noi cei care am fost cu echipa la turneu am făcut tot ce a ţinut de noi pentru ca Miky să fie în permanenţă în legătură cu echipa, să le motiveze şi să sfătuiască la nevoie. Felicit şi eu echipa dar şi pe antrenorii Adrian Băluţ şi Eugen Ciulei care au contribuit la buna desfăşurare a acestui turneu, pentru Corona, iar Mihaelei Seifer Ciobotaru îi dorim multă sănătate”.

Rezultatele complete ale turneului, pentru Corona, au fost:
Corona – ACS Unirea Dobroeşti 33 – 21 (16-9)
Pentru Corona au marcat: Marin 12, Lăcătuş 6, Darie 5, Păcurariu 2, Soreanu 2, Golanu 2, Vasu 2, Iordan 1, Gheorghe 1.
Corona – CS Chimia Râmnicu Vâlcea 34 – 29 (15-16)
Pentru Corona au marcat: Marin 13, Lăcătuş 6, Enescu 4, Iordan 4, Darie 3, Păcurariu 2, Soreanu 1, Vasu 1.

Energetic Râmnicu Vâlcea – Corona 21 – 25 (11-9)
Pentru Corona au marcat: Marin 7, Iordan 6, Enescu 4, Lăcătuş 3, Păcurariu 2, Golanu 1, Vasu 1, Darie 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.