Junioarele 3 de la Corona s-au calificat de pe primul loc la Turneul Valoare al Campionatului Naţional de junioare

0
416

Tinerele handbaliste ale Coronei, antrenate de Mihaela Adam şi Eugen Ciulei, au terminat neînvinse turneul de la Ghimbav după ce au obţinut trei victorii din trei partide jucate. Cele trei victorii obşinute asigură echipei calificarea de pe prima poziţie la Turneul Valoare al campionatului.

Antrenoarea echipie de junioare 3, Mihaela Adam a declarat că este bucuroasă că echipa şi-a îndeplinit primul obiectiv. „Suntem cu toţii bucuroşi că am reuşit calificarea de pe primul loc dar şi de faptul că turneul de la Ghimbav a fost unul bun pentru fete. Vreau să evidenţiez prestaţia foarte bună a portarilor în acest turneu, iar aici este meritul colegului Eugen Ciulei. Felicit oricum întreaga echipă pentru întreg parcursul şi sper să meargă la fel de bine în continuare”.
Staff-ul Coronei aflat la turneu a fost format din: Mihaela Adam – antrenor principal, Eugen Ciulei – antrenor cu portarii şi Alina Teslăraşu – antrenor coordonator al centrului de copii şi juniori Corona.

Rezultate complete şi marcatoare:
Corona – ACS Sporting Ghimbav 22 – 17
Pentru Corona au marcat: Mosor 8, Aron 5, Avădanei 3, Fejer 2, Lache 1, Braşoveanu 1, Stan 1, Andrei 1.

Corona – Kids Tâmpa 34 – 13
Pentru Corona au marcat: Lache 7, Aron 7, Avădanei 6, Mosor 5, Braşoveanu 4, Fejer 4, Andrei 1.

Corona – CSM Făgăraş 39 – 22
Pentru Corona au marcat: Avădanei 10, Lache 6, Mosor 5, Fejer 4, Aron 4, Sala 3, Braşoveanu 3, Stan 2, Andrei 1, Mocanu 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.