Kids Tâmpa Brașov, victorie la scor în amicalul cu KSE Tg. Secuiesc

0
213

ACS Kids Tâmpa Brașov a bifat încă un succes în meciurile amicale din 2023. Astfel, elevii lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel s-au impus, la scor, 5-0 (2-0), pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc. O victorie categorică, obținută grație golurilor semnate de Kerekes (2), Garvalov, Covalciuc și Baican.

Un meci de pregătire, în care am spus accentul mai mult pe factorul fizic. Este bine că am câștigat și că am marcat de 5 ori. Băieții s-au mișcat binișor și pot să spun că în mare parte ne-am atins obiectivul la acest joc”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai „urșilor”, Vasile Tatarciuc.

Tatarciuc și Anghel au început meciul cu: Alexa – Stoica, Bordea, Potecu, Sburlea – Moldovan, Dima – Kerekes, Covalciuc, Bugnar – Nechita. În repriza a doua „urșii” i-au avut în teren pe: Drăghici – Andrieș, Cupu, Potecu, Zota (min. 65 Sburlea) – Șreban, Vlad – Garvalov, Bugnar (min. 65 Covalciuc), Clinci (min. 65 Plăiașu) – Baican.

Următorul joc de verificare pentru Kids Tâmpa este programat în weekend-ul următor, cu ACS Steagul Roșu Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.