sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăBreaking NewsLIGA 3: SR Brașov, thriller cu 9 goluri la Blejoi / Victorie...

LIGA 3: SR Brașov, thriller cu 9 goluri la Blejoi / Victorie la scor pentru Zărnești. Râșnov și Kids Tâmpa, succese la limită!

Etapă intermediară nebună de liga a treia la fotbal. Însă în sensul bun al cuvântului. Asta deoarece toate formațiile brașovene au câștigat meciurile susținute în această după-amiază.

În play-off, SR Brașov a câștigat un meci senzațional, cu 9 goluri, la liderul CS Blejoi!!! Gazdele au condus cu 1-0, 3-1 și 4-3 pe finalul partidei, însă galben-negrii au revenit de fiecare dată. Horia Popa a adus victoria stegarilor în prelungirile confruntării, din lovitură de la 11 metri. Dramatism a fost și la Râșnov, acolo unde gazdele au întâlnit pe CSO Plopeni. Oaspeții au condus cu 1-0, dar Cetate a reușit să se impună cu 2-1, golul victoriei fiind marcat tot în prelungiri. Această rundă perfectă le-a apropiat pe formațiile din județul Brașov de locul 2. SR a acumulat 37 de puncte, la unul singur de CSO Plopeni. Iar Cetate Râșnov este pe locul 4, cu 36 de puncte. Runda următoare, SR Brașov se deplasează la Plopeni, iar Râșnovul la Blejoi.

Și în play-out a fost o etapă excelentă pentru echipele noastre. ACS Kids Tâmpa a învins cu 1-0 pe Sepsi 2 OSK. Olimpic Zărnești s-a distrat, pe propriul teren, contra celor de la CS Păulești, scor 5-1. În clasament, Kids Tâmpa ocupă primul loc neretrogradabil, cu 25 de puncte. Olimpic Zărnești este prima sub linie, cu 24 de puncte. Runda viitoare, Zărneștiul va juca la Sepsi 2 OSK, iar Kids va evolua tot acasă, împotriva ultimei clasate KSE Târgu Secuiesc.

FOTO: Facebook / SR Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII