marți, mai 28, 2024
AcasăFotbalFINAL FC Brașov - Dinamo, 0-2!

FINAL FC Brașov – Dinamo, 0-2!

În etapa a 16-a a Ligii a doua de fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă, de la ora 13.15, pe Stadionul Tineretului, pe Dinamo. Stegarii sunt neînvinşi pe propriul teren, în acest sezon.

Comentariul LIVETEXT al meciului:

Finalul meciului. FC Brașov – Dinamo 0-2.

Min. 90 – ocazie mare pentru FC Brașov: Rareș Lazăr l-a luat la țintă pe Oncescu, din fața porții, după ce portarul dinamovist respinsese în față șutul din lovitură liberă.

Dan Alexa primește cartonașul galben.

Min. 69 – FC Brașov cere lovitură de la 11 metri, după un posibil fault în careu al lui Amzăr la Lazăr. Arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 63 – GOL DINAMO: Iulian Roșu face dubla cu un șut superb de la 20 de metri, plasat, fără șansă pentru portarul Micu, după o fază colectivă a dinamoviștilor! 0-2.

Min 53 – schimbare la FC Brașov: intră Vasile Constantin, iese Chică-Roșă

Min 46 – a început repriza a doua

FINALUL PRIMEI REPRIZE!

Min 30 – şutul lui Iulian Roşu din lovitură liberă trece peste bara transversală

Min 22 – schimbare la FC Braşov: iese Mitrov, intră Oltean

Min 15 – GOL DINAMO: Iulian Roşu obține o lovituă de la 11 metri după un fault al lui Fustar. Buhăescu a transformat lovitura de la 11 metri! 0-1

Min 1 – a început partida

Fotbaliştii au şi un moral bun după succesul din Ghencea, împotriva Stelei, scor 1-0, din runda trecută. Pentru antrenorul galben-negrilor, Dan Alexa, meciul cu Dinamo este unul special. A jucat aproape 3 ani în Ştefan cel Mare.

Intrarea la meciul cu Dinamo va fi 10 lei. Acesta va fi ultima partidă din 2022 pentru FC Braşov, care are 23 de puncte şi se află la 3 puncte de playoff. Fustar, Lascu şi Mbombo sunt incerți pentru confruntarea de sâmbătă.

Arbitrul central a fost desemnat Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi). Acesta va fi ajutat de asistenții Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Răzvan Ionuț Soponar (Baia Mare). CCA l-a desemnat observator pe Ioan Mureșan (Timişoara).

Echipele de start

FC Brașov: Micu – Marc, Fustar, Mitrov, Lascu, Lazăr, Marques, Dumbravă, Spătaru, Chică, Anghelov. Rezerve: Mikulic, Saim, Oltean, Negrean, Sorsa, Lambrinoc, Constantin, Kirilenko

Dinamo București: Oncescu – Rodrigues, Giafer, Patriche, Amzar, Bena, Roșu Stelian, Roșu Iulian, Iglesias, Pop, Buhăescu. Rezerve: Dujmovic, Dudea, Tira, Borcea, Bani, Tomozei, Șerban, Delciu, Ghezali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI