Liviu Nicolae, antrenor SR Brașov: „Suntem echipa oraşului şi unul dintre obiectivele noastre este să promovăm şi să creştem copiii oraşului”

0
580

Andras Godri (18 ani) şi Marius Savu (17 ani) ani sunt din această iarnă jucătorii echipei SR Brașov, iar cei doi au făcut deja un prim pas important debutând în tricoul „galben-negru” în Liga 3.

Cei doi au fost titulari la Odorheiu Secuiesc în primul meci oficial din acest an, primind încredere din partea antrenorului Liviu Nicolae. „Suntem echipa oraşului şi unul dintre obiectivele noastre este să promovăm şi să creştem copiii oraşului. Nu e uşor pentru ei, nu au experienţă, dar cu timpul vor căpăta încredere şi vor creşte alături de noi. S-au integrat foarte bine, nu sunt probleme din acest punct de vedere, dar trebuie să avem grijă de ei. Voi încerca să să îi folosesc cât mai mult, dar trebuie să îi ferim de accidentări, mai ales că ei sunt încă juniori, iar la seniori e un alt nivel. Oricum, ne bucurăm că îi avem alături de noi şi eu am mare încredere în ei, la fel cum am în toţi jucătorii care sunt la echipa noatră”, a spus Liviu Nicolae.

Mă bucur că am şansa să joc în echipa Braşovului, echipa iubită de toţi fanii braşoveni. Am găsit un grup frumos aici, avem un antrenor care lucrează bine, modern şi cred că pot să cresc aici. Îi simţim pe suporteri alături de noi şi asta e la fel de important. Le promitem că vom da totul la fiecare meci”, a declarat Andras Godri.

Marius Savu a punctat: „Sunt mândru că îmbrac tricoul «galben-negru”. SR Braşov este o echipă unde pot creşte ca fotbalist. Conducerea ne asigură condiţii foarte bune, avem antrenori care ştiu să lucreze cu noi şi cred în viitorul acestei formaţii”.

Ciprian Jurubescu, managerul SR Braşov, a declarat: „Se spune că fotbalistul de valoare nu are vârstă! Îmi place mult sintagma și cel mai mult îmi place că avem curajul să dăm șansa unor copii să se afirme, să ne afirme și să ne bucurăm împreună la final. Brașovul va produce fotbaliști de care vom fi cu toții mândri. Sunt mulți care promit în oraș, le doresc succes, să fie feriți de accidentări și să muncească mult. Echipa bașovenilor mereu va încerca să ofere șanse de afirmare tinerilor locali, cel puțin cât va depinde de mine și echipa mea de lucru”.

În primul meci oficial din acest an, cel de la Odorheiu Secuiesc, antrenorul Liviu Nicolae a folosit cinci juniori, doi de 16 ani, Denis Renţa şi Andrei Mitu, unul de 17 ani, Marius Savu, şi doi de 18 ani, Andras Godri şi Edi Renţa.

𝐔𝐌𝐏𝐋𝐄𝐌 𝐒𝐓𝐀𝐃𝐈𝐎𝐍𝐔𝐋 𝐓𝐈𝐍𝐄𝐑𝐄𝐓𝐔𝐋𝐔𝐈!https://www.bilete.ro/sr-brasov-cso-plopeni/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.