luni, mai 27, 2024
AcasăFotbalMircea Rednic, despre jocul FC Brașov și intenția de a investi în...

Mircea Rednic, despre jocul FC Brașov și intenția de a investi în echipa de sub Tâmpa

La meciul de la Brașov disputat sâmbătă, în care Metaloglobus a trecut cu 2-0 de FC Brașov, în etapa a 18-a a Ligii 2, a fost prezent și Mircea Rednic, ultima dată antrenor al lui Dinamo.

„Merg la Mediaș, unde am fost invitat să asist la ultimul meci al Gazului”, a spus Rednic. Referitor la partida de pe Tineretului, Rednic spune că jocul a fost decis de greșelile din defensiva brașovenilor și a evidențiat plusul de experiență la bucureștenilor. 

„Mie mi-a plăcut Brașovul cum a jucat în prima repriză. Limoniu (n.r. – președintele Ioan Mărginean) era supărat, dar echipa a jucat bine după primirea celor două goluri după greșeli impardonabile. Au avut ocazii clare, însă se vede că echipa nu e omogenă. Cei de la Metaloglobus au profitat din plin de greșelile din apărarea brașovenilor. S-a văzut experiența unor jucători ca frații Herea, Cazan, Lungu…”, a spus Rednic, pentru ProSport.

Întrebat dacă ar putea reveni în fotbal, chiar la FC Brașov, ”Puriul” nu a exclus varianta.

„Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut…”, a declarat Rednic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI