sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăFotbalPârvulescu, Antone și Covalciuc, convocați la „naționala” U19

Pârvulescu, Antone și Covalciuc, convocați la „naționala” U19

Sergiu Pârvulescu (foto), Nicolas Antone și Vadim Covalciuc, trei jucători formați de ACS Kids Tâmpa Brașov și împrumutați la echipe de Liga a 2-a, au fost convocați la lotul național de juniori U19.

Cei trei tineri fotbaliști vor lua parte la o acțiune a echipei naționale U19, ce cuprinde un cantonament de pregătire la Centru Național de Fotbal Mogoșoaia, ce va fi presărat și cu două jocuri amicale contra reprezentativei similare a Israelului (3 și 5 august). Pîrvulescu (care este si capitanul echipei), Antone și Covalciuc vor sta la lot în perioada 31 iulie – 5 august.

„Ne bucurăm că avem din nou jucători la loturile naționale. Sergiu, Nicolas și Vadim sunt trei tineri foarte talentați, care au ambiția și puterea necesară pentru a reuși. Doovedim încă o dată că suntem academia de fotbal numărul 1 din județ și una din cele mai bune din țară”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII