Plecare cu scandal de la echipa de handbal feminin Corona Brașov! „Nu am fost lăsată să îmi fac treaba!”

3
900
FOTO: CORONA BRASOV

Antrenoarea echipei de handbal feminin Simona Gogîrlă s-a despărțit, oficial, de formația de sub Tâmpa. Nu în condiții amiabile. Asta deoarece conducătorii au decis să nu-i mai prelungească înțelegerea care a expirat pe 31 mai.

Simona Gogîrlă avea în contract o clauză prin care dacă promova în Liga Națională, înțelegerea se prelungea automat. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul competițional s-a prelungit, iar barajul pentru promovarea în Liga Națională va avea loc între 7 și 9 iunie. Astfel că antrenoarei nu i s-a mai dat voie să-și îndeplinească obiectivul.

Sunt profund dezamăgită de maniera în care s-au comportat față de mine conducătorii de la Corona. Aveam un contract care expira, este adevărat, la 31 mai. Însă, tot în contract aveam o clauză prin care înțelegerea se prelungea automat dacă ne calificam în Liga Națională. Nu este vina mea că sezonul s-a decalat din cauza pandemiei și că barajul va avea loc în iunie. Normal era să mi se prelungească înțelegerea până după baraj, să am șansa să mă lupt la promovare. Pur și simplu am fost chemată într-un birou, unde mi s-a trasmis că nu mai sunt antrenoarea echipei după 31 mai. Nu voi merge la comisii, nu îmi stă în caracter, dar Dumnezeu le vede pe toate și nu este corectă maniera în care s-a procedat cu mine„, a precizat antrenorarea.

Mircea Cucuian, managerul secției de handbal feminin Corona Brașov, a declarat pentru Monitorul Expres că noul antrenor al echipei este fostul tehnician de la CSM Vaslui, Alin Bondar. „Contractul Simonei Gogîrlă cu CSM Corona Brașov expiră pe 31 mai. Cum obiectivul nu a fost îndeplinit, am luat decizia să nu-l prelungim. Noi ne-am înțeles cu antrenorul Alin Bondar pentru un contract pe trei ani care, cel mai probabil, va fi semnat marți. Din păcate mai avem doar o șansă mică la baraj pentru că este foarte greu să joci contra unei echipe din Liga Națională. Bondar va avea la dispoziție doar câteva antrenamente pentru a pregăti acest baraj“, a spus Cucuian pentru Monitorul Expres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

3 COMENTARII

  1. […] roata s-a întors pentru cei trei crai aduși în viața Coronei de USR. Vă mai aduceți aminte cum au eliminat-o, fără scrupule, pe Simona Gogîrlă, fosta antrenoare a Coronei? Totul pentru a-l instala ca antrenor pe Alin Bondar, prietenul […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.