vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalPUB-urile din Brașov sunt pregătite pentru Campionatul Mondial de fotbal

PUB-urile din Brașov sunt pregătite pentru Campionatul Mondial de fotbal

Așteptarea a luat sfârșit. Peste doar două zile se va da startul primului Campionat Mondial de fotbal din istorie organizat în lunile noiembrie și decembrie. Cea de-a 22-a ediție a Mondialului va începe duminică și se va încheia pe 18 decembrie.

Toate meciurile se vor disputa în Qatar. Vor lipsi suporterii de pe terase ținând cont de temperaturile din această perioadă. Însă, chiar și așa, proprietarii de puburi s-au pregătit intens pentru microbiștii care le vor trece pragul. Ionuț Mitroi este managerul unui astfel de pub sportiv în cartierul Răcădău, pe pietonala de pe strada Carpenului, la numărul 3. Îi așteptă pe iubitorii fotbalului să urmărească Mondialul în cele mai bune condiții, pe cele 5 monitoare uriașe, cu tombole și mai ales un meniu tentant pentru orice microbist. Ionuț ne spune cum s-a pregătit pentru cel mai așteptat eveniment sportiv al finalului de an:

Vă așteptăm cu un sortiment larg de bere, autohtonă, cât și din import. Avem și sortimente diferite de vin. Suntem alături de iubitorii fotbalului și, de aceea, punem în joc trei premii pentru cei care desemnează anul acesta campioana.

Ce spun microbiștii brașoveni despre organizarea unui Campionat Mondial de fotbal iarna și care sunt favoritele la câștigarea trofeului?

Din păcate, fotbalul a devenit foarte mult comercial și nu se mai ține cont de public, de spectatori. Dar se ține și iarna, asta e. E un spectacol care va avea succes și iarna”, crede Cosmin.

Nu putem să vedem meciurile de pe terase, să bem o bere afară. Trebuie să stăm înăuntru. Să ne găsim fiecare câte un loc afară unde să vedem meciurile, va fi mai complicat. Ca favorite văd Argentina, Brazilia, Germania, Franța. Deși pentru spectacol, poate cea mai frumoasă finală ar trebui să fie Argentina – Portugalia. În care unii dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor, Messi și Cristiano Ronaldo să se întâlnească într-o finală”, este de părere Sorin.

Va fi un Mondial atipic pentru că se joacă iarna, în Europa. Și, totodată, al doilea Mondial consecutiv în care campioana europeană Italia nu este prezentă. Cu siguranță una dintre Brazilia, Germania, Argentina și Spania se va regăsi în semifinale și una chiar va câștiga Mondialul. Pentru noi, spectatorii sau telespectatorii cu siguranță este o experiență unică”, susține Andrei.

Meciul de deschidere va avea loc duminică seara, la ora 18.00, între țara gazdă Qatar și Ecuador. La pariuri, principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale este Brazilia, urmată de Argentina și Franța.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI