luni, iulie 22, 2024
AcasăFotbalRăspunsul suporterilor SR Brasov la declarațiile lui Marian Ivan

Răspunsul suporterilor SR Brasov la declarațiile lui Marian Ivan

Ce fel de glorie stegară este cea care susține păstrarea în viață a unui proiect fotbalistic născut doar din orgoliu, ce fel de glorie stegară este cea care transmite public că Steagul  Renaște prin Corona, un club asociat cu dopaj și corupție?

Dl. Marian Ivan, nu sunteți liderul grupului de foști jucători stegari, sunteți doar un impostor care manipulează oameni. Ați refuzat constant să vă întâlniți cu suporterii stegari, deși aceștia v-au invitat atât pe dumneavoastră, cât și pe colegii de generație.

V-am considerat de bună intenție, deși știam că fiul vă este legitimat la Corona Brașov, cât și angajat la Poliția Locală în mandatul fostului primar. Am sperat că este o pură coincidență, dar ne-am convins de relele inteții pe care le aveți pentru FC Brașov, din momentul în care ați refuzat invitația suporterilor la o discuție deschisă, alături de ceilalți foști jucători stegari.

Cu siguranță nici măcar nu i-ați anunțat de această invitație, dar acum vă impuneți ca lider al grupului foștilor jucători. Atașăm dovadă discuția purtată în toamnă, în care ne-ați răspuns sec:„ Discutăm după alegeri”! Dl. Marian Ivan, fotbalul transparent și sănătos nu are culoare politică, nici nu trebuie să fie influențat de rezultatul unor alegeri. Sau aveați un alt plan, comun cu alte persoane politice, de a reface de fațadă FC Brașov pentru a clădi o mașinărie de cheltuit bani publici sub aparențe legale?

Vă cerem respectuos să faceți un pas în spate și să vă cereți scuze față de suporterii stegari și foștii jucători stegari. Lăsați foștii jucători stegari să decidă singuri cine merită să fie FC Brașov: bugetara Corona Brașov reînființată după dezafilierea de la FRF sau SR Brașov finanțată exclusiv din banii fanilor și ai mediului privat, ajunsă al treilea brand al orașului.

Atât vineri la Primăria Brașov, cât și în declarațiile de presă, vă considerați deja un manager de club. Deși v-am invitat să veniți alături de noi, răspunsul a fost dezamăgitor: „aveți deja un manager”. Nu funcția ar trebuie să dicteze când vine vorba de un apel la salvarea spiritului stegar. Noi am clădit la SR Brașov un proiect diferit față de ce a fost în fotbalul brașovean, un club cu funcții ocupate pe merit. Dacă doriți să deveniți manager, demonstrați întâi că puteți.

În acești 4 ani nu ați mișcat nimic pentru spiritul stegar. În schimb, ați ales să luați poziție împotriva desființării Corona, aflată mereu în antiteză cu FC Brașov și continuatoarea morală de după faliment, SR Brașov. Stegarii adevărați nu pot accepta niciodată o asociere cu infamii Corona Brașov.

Relansăm invitația tuturor foștilor jucători stegari, de a veni alături de echipa care a menținut în viață spiritul stegar, alături de Ioan Naghi și restul familie care s-a format în acești ani, cei ce au muncit voluntar zi de zi ca identitatea galben-negrilor să nu se piardă. În acești patru ani suporterii au fost motorul care a ținut spiritul stegar viu. Ei vă demonstrează și astăzi bunele intenții, cumpărând peste 1500 bilete online pentru a umple Stadionul Tineretului și pentru a demonstra că se poate fotbal și fără constrângeri politice. Vă lansăm provocarea să demonstrați și voi că încă aveți acel spirit viu prin achiziționarea de bilete pentru jocul de sâmbătă cu CSO Plopeni.

În încheiere, dl. Marian Ivan, să știți că titulatura de glorie nu v-o ia nimeni, însă demnitatea și titulatura de stegar v-ați subminat-o singur crezând că FC Brașov e un abțibild care se poate lipi, așa, pe orice, și acel ceva devine automat FC Brașov, crezând că banul public e dator fotbalului.

  • Liga Suporterilor Stegari
  • SR Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI