vineri, iunie 14, 2024
AcasăAlte sporturiȘah, Grand Prix Romania: Bronz pentru junioara Maria Lia Alexandra la senioare!

Șah, Grand Prix Romania: Bronz pentru junioara Maria Lia Alexandra la senioare!

În perioada 29-30 aprilie, la Palatul Parlamentului din București s-a desfășurat prima etapa de Grand Prix Romania. Turneul a ținut loc și de Campionat Național de Seniori la Șah-Rapid.

A fost cel mai puternic turneu de Șah-Rapid disputat în România, la care au participat 320 de sportivi din 22 de țări. 110 dintre aceștia sunt deținători de titluri internaționale.

CS Dinamo București Centrul Sportiv Brașov a fost din nou la înălțime și a reușit să obțină medalia de bronz la senioare, prin junioara brașoveancă de doar 15 ani Maria Lia Alexandra, care astfel confirma cele 4 medalii de aur obținute luna trecută la Campionatul National de Juniori.

Remarcabil este și rezultatul sportivului Cosmin Stepanencu, care a obținut locul 1 la categoria ELO sub 2300. El a confirmat astfel forma buna in care se afla după titlu de Campion Național la U18 obținut în aprilie.

Antrenorul secției din Brașov, Marele Maestru International Ciprian Nanu, a concurat ca sportiv și a terminat concursul în clasamentul general pe locul 16. Astfel a reușit să obțină locul 4 în clasamentul jucătorilor români, chiar daca a ratat medalia la departajare. A câștigat locul 3 la categoria ELO sub 2500.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI