luni, iulie 22, 2024
AcasăMainSpectacol total în ring, pe 25 noiembrie, la Sala Sporturilor! Bombardierul Viorel...

Spectacol total în ring, pe 25 noiembrie, la Sala Sporturilor! Bombardierul Viorel Simion va boxa în MAIN EVENT-ul serii!

După foarte mulți ani, Brașovul va găzdui o gală de box profesionist, Dracula Boxing Show. Astfel, pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor vom avea 7 meciuri în care vor lupta sportivi din România, Republica Moldova, Elveția, Ungaria și Spania.

În main event-ul serii vom avea meciul de box dintre „bombardierul” Viorel Simion și moldoveanul Maxim Răilean. Printre ceilalți pugiliști care vor urca în ring se numără Radu Marian, Paraschiv Amansio, Marius Antoneti, Dumitru Vicol, Tamer Mahgoub și Cristian Filip. Unul dintre ei, Radu Marian, ne-a spus ce înseamnă această gală pentru el.

Am fost entuziasmat când am aflat că o să am ocazia să debutez la profesioniști. Mă simt foarte bine că o să am ocazia să arăt ce pot. Voi da tot ce pot în ring. M-am antrenat foarte mult. Mă antrenez de la 12 ani să ajung campion. Am ieșit campion la amatori de nenumărate ori, am fost în lotul național. Am reprezentat România la diferite turnee internaționale. Am luat medalii și acum îmi doresc să trec mai departe, la boxul profesionist.
RADU MARIAN

Organizatorul evenimentului este Daniel Ursache, care ne promite că vom avea parte de 7 meciuri extrem de spectaculoase.

Cu siguranță o să fie o gală cum puține au fost prin România. Avem printre cei mai buni sportivi ai României. Și o să vă arătăm o gală frumoasă. Nu a fost ușor să organizăm această gală. A durat 3 luni. Problema cea mai mare am întâmpinat-o cu sportivii. Nu mai avem sportivi, nu mai avem de unde alege sportivi, cel puțin în box. Sperăm după această gală, copiii să vină din nou la săli, la sport. Chiar dacă nu practică pentru performanță, ca și mișcare. Ne dorim ca lumea să se îndrepte către box.
DANIEL URSACHE

Biletul de intrare la gală va costa 30 de lei. Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 18.00, în mall-ul din Centrul Civic este programat un antrenament cu publicul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI