duminică, iulie 14, 2024
AcasăFotbalTrei fotbaliști ai Coronei, selectați și la următoarea acțiune a FRF, pentru...

Trei fotbaliști ai Coronei, selectați și la următoarea acțiune a FRF, pentru formarea lotului național

Trei fotbaliști din grupa 2007, pregătită de Liviu Dîrstar, și anume Freddy Varciu, Alexandru Paun și Petrișor David au participat la începutul acestei săptămâni la o acțiune de selecție pentru lotul național, care s-a numit „Turneul Speranțelor”.

Luni, selecționata județului Brasov a jucat cu selectionata formata din jucatori din judetele Covasna si Harghita, la Miercurea Ciuc. Dupa aceasta actiune toti trei jucatori ai Coronei au fost selectati de catre referenti zonali ai Federatiei Romane de Fotbal pentru a reprezenta o selectionata formata din jucatori din cele trei judete, respectiv Brasov, Harghita, Covasna.

Aceasta echipa a jucat joi cu o alta selectionata formata din jucatori din judetele Sibiu, Mures, Alba. Meciul s-a jucat in localitatea Gornesti, judetul Mures, iar fotbalistii Coronei au ramas in vederea referentilor zonali si dupa acest joc, urmand sa participe si la urmatoarea actiune organizata de FRF.

„Drumul este lung pana la selectia in lotul national, dar este important pentru jucatori sa aiba motivatia de a munci mereu mai bine, pentru a ajunge acolo unde isi doresc. Prin munca si determinare sansele lor de a imbraca in cariera lor, tricoul naționalei, vor creste”, a spus Liviu Dîrstar, antrenorul grupei 2007 de la Corona.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI