vineri, iunie 14, 2024
AcasăBreaking NewsTurnee de promovare în prima divizie, în acest final de săptămână, la...

Turnee de promovare în prima divizie, în acest final de săptămână, la handbal și volei feminin

De mâine până duminică, la Brașov sunt programate două turnee de promovare în ligile naționale de handbal feminin și volei feminin.

Turneul de handbal feminin va avea loc în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași. Iar cel de volei feminin în Sala Metrom. Pe lângă Corona Brașov, la turneul de promovare în Liga Florilor de handbal feminin vor mai fi încă 7 echipe. Toate din liga secundă. Este vorba despre Unirea Slobozia, Activ Ploiești, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Deva, CSM Iași, CSM Roman și Știința București. Primele două echipe clasate vor promova în Liga Florilor. În primul meci, Corona Brașov va întâlni, vineri, de la ora 14.00, pe Universitatea Cluj-Napoca. În funcție de rezultate se vor stabili meciurile din ziua următoare.

Sunt cele mai importante meciuri ale sezonului pentru noi. Suntem pregătite să promovăm în Liga Florilor. Eu m-am săturat de liga secundă. Suntem foarte motivate să obținem rezultate pozitive și să încheiem acest sezon competițional cu o promovare. Trebuie să fim concentrate 100%. Chiar dacă suntem neînvinse în campionat, nu avem voie să ne relaxăm. Sunt partide mult prea importante pentru noi. Nu vrem să dăm cu piciorul șansei de a evolua în prima ligă anul viitor. Suportul publicului va fi decisiv și este foarte important că vom evolua acasă.

ELENA VOICU, portarul echipei de handbal Corona Brașov

În Sala Metrom, echipa de volei feminin Corona Brașov va juca toate meciurile, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 16.00. Ordinea confruntărilor va fi stabilită în urma tragerii la sorți din această seară.

Suntem pregătite 100% pentru aceste confruntări. Ne-am obișnuit cu Sala Metrom, deși nu am jucat niciun meci oficial aici, pentru că ne-am antrenat de mai multe ori aici. Turneul acesta înseamnă totul pentru noi. Suntem emoționate, dar sunt emoții constructive. Este ca o sărbătoare pentru noi acest final de săptămână. Vom lupta până la ultima picătură de energie pentru a ne atinge obiectivul. Ne dorim ca fanii să fie alături de noi în număr cât mai mare. Le promitem că vom încerca să-i facem fericiți.

Daphinie Correa, căpitanul echipei de volei Corona Brașov

Intrarea, atât la meciurile de handbal, cât și la cele de volei, se va face pe bază de bilet. Prețurile pornesc de la 10 lei pentru fiecare duel. Dar există și varianta achiziționării unui abonament, cu 20 sau 30 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de  Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI