Turneu de volei masculin, la finalul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Brașov

0
166
volei masculin corona brasov
volei masculin corona brasov

Sfârșit de săptămână plin de evenimente pentru echipa de volei masculin de la Corona Brașov. Calificați la turneul final de promovare, băieții vor susține 3 meciuri în acest final de săptămână în Sala Sporturilor.

Astfel, vineri seara, de la ora 18.30, Corona întâlnește pe Știința Bacău. Sâmbătă, de la ora 13.30, Brașovul evoluează în compania formației CSM Râmnicu Sărat. Iar duminică va primi vizita celor de la CSM București, tot de la ora 13.30. Mai multe despre acest turneu și despre obiectivele echipei de volei masculin ne spune căpitanul Florin Bălhăceanu.

Voleiul masculin are o tradiție și trebuie să aibă o tradiție la Brașov. Mă bucur că oamenii de volei au înțeles lucrul acesta și converg spre un numitor comun. De a adduce lumea la sală și de a crea oportunități pentru sportivii brașoveni. Deși matematic suntem calificați la turneul final, asta nu trebuie să ne facă să nu avem o atitudine potrivită. Mă bucur mult că ultimul turneu se organizează la noi în sală. Este o oportunitate deosebită de a ne pregăti pentru turneul final. 

FLORIN BĂLHĂCEANU, căpitan Corona Brașov

Foto: Facebook / Corona Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.