luni, iulie 22, 2024
AcasăAlte sporturiUn nou proiect sportiv la Brașov: ACS iTalent

Un nou proiect sportiv la Brașov: ACS iTalent

Dupa 24 de ani implicat în patinajul viteză, din care 20 de ani ca si sportiv de inalta performanta si 4 ani antrenor de patinaj viteza la Braşov, Maius Paraschivoiu a decis să demareze un proiect sportiv sub numele de „Club Sportiv iTalent Brasov”.

Este un club sportiv ce are in componenta mai multe discipline sportive, cum ar fi: patinaj, hochei, atletism, ciclism, handbal, baschet, volei, fotbal, schi etc.

Prima disciplina sportiva cu care își începe activitatea Clubul Sportiv iTalent Braşov este patinajul viteza.

„În anul 2017 am pornit de la ZERO cu acest sport si putem spune ca in anul 2021 am ajuns sa antrenam peste 50 de copii, in conditiile in care patinajul viteza este un sport de iarna individual care, din pacate, in Braşov, Romania, nu este mediatizat. Un lucru foarte important de adaugat este faptul ca datorita pasiunii si iubirii pentru aceasta disciplina sportiva, in ciuda tuturor piedicilor intampinate pe parcurs, am reusit sa formam o sectie sportiva performantă, care are in componenta sa campioni, vicecampioni nationali, medaliati la Campionatele Nationale. O sectie sportiva numeroasa in conditiile in care la Braşov mai sunt si alte cluburi sportive ce au aceasta ramura sportiva. Toate aceste performante au fost posibile doar cu ajutorul parintilor, care au inteles cat de important e sportul pentru sanatate. Primul obiectivul al «Clubului Sportiv iTalent» Braşov este sa formeze o echipa de antrenori pasionati, care isi iubesc disciplina sportiva si care sunt pregatiti sa se «sacrifice» pentru sportul de inalta performanta. In final, invit tinerii antrenori sa se alature acestui poiect sportiv si impreuna sa facem un Brașov mai perormant! Sarbatori Fericite”, a delcarat Marius Paraschivoiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI