sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAlte sporturiVOLEI: ACS Kids Tâmpa Brașov caută fetițe născute în anii 2010 și...

VOLEI: ACS Kids Tâmpa Brașov caută fetițe născute în anii 2010 și 2011

Pregătire intensă pentru fetele de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Sub îndrumarea lui George Andrei, fetele de la secția de volei de la ACS Kids Tâmpa Brașov se pregătesc intens pentru sezonul competițional.

Tehnicianul brașovean așteaptă și alte fete, născute în anii 2010 și 2011, să se alăture proiectului Kids Tâmpa. Mai multe detalii puteți afla la următorul număr de telefon:0724 020 933.

„Sezonul competițional încă nu a fost bătut în cuie pentru categoria de junioare 3 și 4, care ne interesează pe noi. Așteptăm de la Federație să ne transmită condițiile pentru anul acest competițional, pentru că știm cu toții că meciurile au fost suspendate din cauza epidemiei. Suntem în faza în care așteptăm condițiile de participare, dar ne pregătim pentru a fi în formă. Avem două echipe, de junioare 3 și 4. Suntem o secție tânără, de doi ani. Am debutat anul trecut cu o performanță foarte bună la junioare 4, terminând în top, în turneul semifinal, dar s-a întrerupt din cauza epidemiei, dar dacă se continua, ajungeam în finală mai mult ca sigur. În acest moment ne continuăm traseul de formare a piramidei juvenile, de aceea căutăm aceste fetițe născute în 2010 și 2011”, a declarat pentru sportbv.ro tehnicianul George Andrei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI

ULTIMELE COMENTARII