Vremea nefavorabilă amână meciurile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Brașov

0
140

Toate meciurile de fotbal din liga a 4-a și liga a 5-a, din județul Brașov, care ar fi trebuit să se dispute la finalul acestei săptămâni, vor fi amânate din cauza terenurilor impracticabile.

Decizia a fost luată de Asociația Județeană de Fotbal, din cauza vremii nefavorabile. Astfel, pentru că în ultimele zile a nins abundent și pe terenurile de fotbal s-a depus un strat consistent de zăpadă, dar și pentru că prognoza meteo de zilele următoare continuă să fie nefavorabilă, meciurile de fotbal din ligile a 4-a și a 5-a au fost amânate. Data ulterioară la care se vor juca aceste partide va fi anunțată mâine, odată cu actualizarea programului pentru jocurile din play-off și play-out. AJF anunță că se amână și meciurile programate în competițiile de juniori U19- județeni, U17-județeni, U15, U13, U12, U11 și U10 precum și cele din Interligă, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.